Het is weer tijd voor een nieuwe blog

Gepubliceerd op 21 juni 2023 om 09:48

Zoals velen misschien al weten, we hebben een stacaravan in Arriën.  Deze is geschonken door tante Diny.  We zijn er enorm blij mee, midden in het bos. Prachtige omgeving voor wandelen, hardlopen en natuurlijk om te fietsen. Langs de camping meteen het mountainbike parcours op. Kunnen kiezen uit MTB route Ommen of MTB route Hardenberg. 

Wel  technisch hoor dat draaien en keren in het zand. Daardoor al kleine valpartijtjes. Maar dat mag de pret niet drukken.  De kilometers op onze geweldige Superiors  worden lekker gemaakt in deze schitterende omgeving.  En natuurlijk thuis rijden we op onze racefiets door het Groene Hart. 

Jeroen heeft een inspanningstest gedaan, deze ging boven verwachting dus de hartrevalidatie bij de fysiotherapeut is begonnen.  Hij voelt zich goed en dat is natuurlijk mooi.

Nicolette gaat vanaf Donderdag een fietsvierdaagse doen met zus Betty.  Dus ook zij maakt lekker haar kilometers. Het hardlopen is nu een beetje naar achteren geschoven maar in de winter komt dat wel weer meer aan bod.

De sponsering gaat redelijk,  we kunnen nog geld gebruiken en daarom doen we een oproep vooral aan bedrijven om ons te sponsoren. Als bedrijf krijg je een factuur (gunstig voor de belasting).

Nicolette gaat nu haar fietstassen inpakken. Tot gauw.

Laat vooral een reactie achter. 


Reactie plaatsen

Reacties

Katja Kleinveld
3 maanden geleden

Leuk, veel fietsplezier!

Gerda Van der Wal
3 maanden geleden

Buurtjes, Sportief bezig hoor in het mooie Vechtdal.